Årets sista inlägg

Nu har vi ca: 10 timmar kvar av 2011. Finns en hel del att blicka tillbaka över. Jag har nu varit rökfri i över 18 månader. Dåligt gjort att någonsin börja röka. Är verkligen en befrielse att aldrig känna något sug efter en cigarett.

Har under hösten gjort mig av med en annan tung last. Min övervikt. Gått ner 30 kg sedan 6 augusti i år. Ska ta bort 5 kg till sen börjar matchen att ligga kvar på 85 kg.

Den stora förändringen i mitt liv blev när jag fick jobb på Starka i Arboga. Så jäkla skönt att få jobba arslet av sig igen. Det är ju det jag vill! Stressigt, omväxlande och en massa sjyssta människor som jag delar vardagen med. Trivs så jäkla bra där.

Lena och jag har blivit båtägare under hösten. Riktigt roligt är det. Ska bli ännu roligare när skönheten är färdig för sjösättning. Hoppas på en fin båtsommar 2012. Då har jag semester att ta ut också!

Att mina nära och kära mår bra är det viktigaste för mig. Hoppas så mycket att min kära Lena ska få tillbaka kraften och glädjen igen. Vi ser ljuset i tunneln.

Jag hoppas och, framförallt, tror att nästa år kommer att bli kanonbra. Det mesta ligger i egna händer. Och en del saker är svårt att påverka. That´s life!

Hoppas alla som läser min dynga till blogg får en trevlig Nyårsafton och kanske vi hörs nästa år!

Julen 2011, nu ett minne blott!

Helgen har varit bra. Julafton i Uppsala hos Viola och Berra. Inga-Lill, Hasse och Marcus var också där. God mat och dryck och trevligt sällskap. Det tradionella julklappsbytet med rim var som vanligt underhållande!

Julottan på juldagsmorgon missades tyvärr, men det kommer snart en ny jul.

På annandagen kom så äntligen Mattias, Angelica med barnen Tilde och Jonathan. Josefine, Rebecca, Göran, Lovisa och Goran kom med bil från förorten Flen. Med så många personer i köket behövdes ingen värme! Minglade lite med snittar, glögg och lite annat. Vi hade försökt få till en liten middag som alla kunde äta av. Fisk och kött med tillbehör.

Hade väl hoppats på att alla kunde vara kvar på kaffe och kakor och sedan lite frågesport men så blev det inte. Men vi som deltog hade jätteroligt.

Goran och Lovisa var kvar till igår. Trevligt att få lite extra tid med Brysselborna. Blir ju inte varje vecka precis.

Nej, nu är det vardag! Dags att åka till jobbet. Hörs kanske......

Julafton 2011

En grön jul i år. Det har hänt förr och måste funka det med. Har inte upplevt någon stress inför denna jul. Nu är det bara att njuta av ledighet och trevligt umgänge några dagar.
Julklappar har Lena och jag gett varandra på morgonen. Jag fick en jättefin lättplacerad kamin. Kan visa på bild någon dag.
Jag önskar alla en riktigt God Jul. Skänk också en tanke till alla som sitter ensamma och inte har någon som bryr sig om dom!

Snart är det jul igen

Dagarna rusar mot jul. Nu vänder det och vi går mot ljusare tider. Ska bli riktigt skönt med några dagar ledigt. Har jobbat mycket under hösten.

Julafton firar vi traditionellt hos Viola och Berra. Alltid roligt och trevligt och gott.

På annandagen kommer alla mina barn med respektive, förutom Sandra och Sean som firar jul hemma i London i år. Ska bli så roligt att träffa alla.

Snart har 1 år gått sedan mamma somnade in. Tänker så ofta på henne och pappa. Dom bästa föräldrar som betytt så mycket och lärt oss så mycket. Oändliga fina minnen som sprider ljus på tillvaron.

4:e advent 2011

Då är alla fyra ljusen tända. Provade lite, för oss, nya glöggsorter igår plus lite glühwein. Lena gillade glöggen men inte glühweinet. Jag gillade allt och lite till!



Jag ser fram emot årets jul. En skön, soft jul ska det bli. Att få träffa så många av nära och kära är viktigast för oss. Lena och jag. Nu ska jag titta till staken!

Ha en skön söndag.....

15 december 2011

Dagarna rusar mot jul. Ingen "julhysteri" här hemma. Allt brukar falla på plats utan några större problem.

Har ett löfte om ett par dagar kompledigt vid jul. Ska bli skönt med 5 dagars sammanhängande ledighet. Jag har bara haft 1 vecka ledigt sedan jag började på Starka den 14 januari. Blir lite bättre med semester nästa år.

Ikväll har jag satt upp lite panel uppe i hallen. Kommer att bli fint när allt är klart.

Idag har jag fått lite tips av en duktig möbelsnickare på jobbet. Jag ska bl.a göra ett grymt matbord till Josefine. Det är kul som f-n att snickra olika grejor.

I morgon ska jag hämta biljetter som jag beställt. Lena och jag ska lyssna och titta på Thåström i mars. Han är grymt bra och ska spela på Lokomotivet i E-tuna. Det ser vi fram emot.
Nu är det strax dags för några timmars sömn. God natt!

Tänkte skriva några rader

om veckan som gått. Full fart i veckan med avslutning med julbord efter jobbet i fredags. Vi var runt 30 personer som festade i Arboga Båtklubb´s lokal som ligger nästan granne med vår fabrik.

Jag och en kollega sov kvar på jobbet. Det funkade bra. Mycket god mat och dricka (i mesta laget). Trevligt var det.

Pratade med Josefine idag. Hon längtar som tusan till den 7 januari. Det förstår jag mycket väl.

Nu ska jag jobba en stund uppe i hallen. Vi hörs endera dagen.......

Vilande bloggen, den 2:a advent

Veckan som gått har innehållit sjuka arbetstider, många sovtimmar i fåtöljen men för få i sängen. Trots detta är jag inte intresserad av att bli en s.k kallad glidare på jobbet. Har alltid gillat att ha för mycket att göra på jobbet. Alla gillar inte det. Vi är olika, tack o lov.

Måste äggröra ätas tillsammans med bacon eller korv? Nej, det funkade i morse med gurka o tomat. Så gott!




Lena och jag har inte bråttom att få upp saker på våra väggar. Detta satte vi upp på en av köksväggarna igår. Efter ett glas rött till undertecknad blev det så här. Vi är nöjda och vi bor här;




Lena pysslade med en alternativ adventsstake igår. Hon blev inte nöjd, men jag tog en bild av den. Jag tycker den är lite gullig. Vafan tycker Ni?
Årets första och sista tävling. Den som tycker som jag vinner.




Till sist, men inte minst.

Stort grattis till min kära svärmor, Viola, som fyller år idag.

Vi sjunger och hurrar för Dig, och hoppas födelsedagen blir suverän.

RSS 2.0