30 januari 2012

Snart februari och vinterkylan har slagit till. Jobbar ute nästan hela dagarna. Friskt och skönt. Rätt klädd så är det inga problem.
Jag jobbar ganska mycket övertid varenda vecka. Därför går renoveringen av övre hallen ganska långsamt. Men det jobbet finns kvar. Måste tillåta mig att slappa lite också.

Vi har otroligt många "vinterfåglar" som matgäster. Gott om bl.a domherrar. Vi matar dom med solrosfrö och talgbollar. Det gillar dom små liven.

Lite tungt att vara Djurgårdare just nu. Ishockeylaget går inte så värst bra. Bara att hoppas att det snart vänder så en slutspelsplats kan räddas.

Nu är det dags att sova. Brukar vakna utan väckning mellan 04 -04.30. God natt....

En toppendag igår

Igår morse åkte jag till Josefine, som flyttat till "egen lägenhet" på Lidingö. Jag har gjort ett rustikt köksbord till Josse som också fick följa med. En toppenfin lägenhet. Där kommer Du att stortrivas. Rebecca var också där. När jag skruvat ihop båtbryggan med ben åt vi en härlig frukost vid denna skapelse.
Har inte tid just nu att ta massa beställningar på ett lika fint bord. Därför ingen bild!!

Sen kasta vi nästan tärning om Ikea vid Barkarby eller Kungens kurva. Vi åkte till Barkarby och trodde på en halvlugn lördag så här i januari veckan före lön. Vi hade fel. Har alla Ikeakort?

När vi shoppat färdigt åkte vi ut till Lidingö igen och passerade åter det vackra området kring Stockholms stadion. Det är så jäkla fin arena. Synd att DIF måste flytta ifrån det området.

Vi fick Gofika av Josse. Med kaka bakad av Rebbe. Ätit hade vi gjort i Barkarby. Sen visade Josefine sin talang med pålarpenseln och började betsa köksbordet. Det kommer att bli fint tror jag.

Efter att lastat bilen full med kartonger och annat avfall åkte vi hem i snöyran, mot Eskilstuna.

Tack Josefine och Rebecca för en rolig lördag!

My love

I dagarna är det 4 år sedan jag träffade min älskade Lena första gången. Hon kom med tåget från Uppsala till mig en fredageftermiddag. Vi åt och drack gott och satt och pratade till klockan 5 på lördagmorgon. På söndagen skjutsade jag Lena hem till Uppsala och kände att vi kommer/måste träffas snart igen. Och så blev det. Varje helg och ibland hela veckor. Jag pendlade Strängnäs-Uppsala vissa veckor.

Lena är spontan och har en skön humor. Vi flyttade till Tumbo i slutet av april 2008. Snabbt och modigt av oss båda. Men vi hade inget att vänta på. Vi trivs tillsammans. Vårt förhållande klarar både sol och regn.


Glad Lena på 50-årsdagen 2008.



Vi ska vandra vidare i livet. Sida vid sida.

Jag älskar Dig av hela mitt hjärta.

Ett år har gått..........

sedan jag började jobba i Arboga. Jag kan knappt med ord beskriva min tillfredsställelse att åter ha ett arbete att åka till. Det betyder så mycket mer än bara ekonomisk betydelse att ha en sysselsättning. Jag skäms inte över att säga att jag trivs på Starka. Gillar jargongen, tugget som är bland oss. Ni som känner mig vet att jag endast svarar på tilltal! Jag åker med glädje till jobbet varje dag. Jag är som jag är och har lätt att ta seden dit jag kommer. Det blev många, jag! Men va fan, det är min blogg.

Jag gillar att laga mat. Gör det ofta. Inte varje dag, men igår fixade jag vår middag. Har sagt många gånger att "bearnaisesås skulle jag vilja prova att göra själv". Har hört att den lätt kan skära sig bla.bla.bla. Icke sa Nicke. Det var ju så jävla enkelt. Bara man är noggrann och vet vad man håller på med!!

Mr Perfecto har talat! ha det bra.......

Tidig lördagmorgon

Vaknar tidigt som vanligt. Försöker göra lite saker utan att skramla och väcka Lena som behöver sova.

Ska nog fixa till en Lasagne med mexikansk touch plus en saffranskaka när ugnen ändå är på och jag ändå är uppe!
När köksbestyret är klart ska jag åka och köpa lite byggvaror ute i obygden.

Idag är jag extra glad för Josses skull. Kommer att bli så bra för Dig!! Jag är glad för mina barn varje dag. Men idag lite extra. Extra av allt.

Nej, nu ska jag äta lite frukost medan jag rör lite i grytorna. Sov gott och ha sedan en bra lördag!

4 januari 2012

Hej igen och god fortsättning. Tänker inte skriva om vädret och stormen. Finns på andra sidor på webben.

Ska jobba ute idag. Börjar lite senare. Länstrafiken i Sörmland vill ju få oss att åka buss i större utsträckning!? Den nya tidtabellen inbjuder säkert till det, om man inte bor utanför tätorten. Skjutsar därför Lena till ett läkarbesök innan jag vänder nosen mot Arboga. Men mitt jobb finns kvar orört när jag kommer dit.

Vi kämpar på med renoveringen av övre hallen i vårt hus. Blev mycket mer jobb än vi planerat från början. Kör vi fast är det väl bara att ringa "Arga snickaren"?

Efter det längtar jag till längre och ljusare dagar, så jobbet med vår träbåt kan ta ny fart. Plus alla andra planer som finns i min skalle och som ska tränga ut i fingrarna. Tur att vissa dagar innehåller mer än 24 timmar!

Måste sätta fart med köksbordet till Josefine. Shit, hon flyttar om 3 dagar. Det fixar sig, Josse!!

Lev väl och håll i hatten!

RSS 2.0