4-dagars veckor

Skönt med 4-dagars veckor x 2. Fint sommarväder idag, lite för mkt vindar bara. Men va fan, vädret är väl aldrig lagom i mellanmjölkens land? Eller?
-
Jag försöker peppa Lena att våga flyga. Jag längtar så grymt till London och S och S. Den irländska puben nere i deras kvarter. Så jäkla soft och skönt i deras area of London. Våga flyg!!

Fint besök idag

Idag har Lena´s mamma och Berra hälsat på hos oss. Alltid lika roligt att träffa dom. Vi bjöd på en smarrig smörgåstårta och sedan lite nyttigheter till kaffet.
-
-
Lena ville prova en ny hudcreme. Vet inte om den var så jäkla bra. Tycker hon förändrades ganska mycket!?

Grattis Lovisa

Stort grattis till Lovisa som fyller 21 år idag. Du får tyvärr fira den själv i Bryssel, men det får vi reparera om 2 veckor! Hoppas Din dag har varit jättebra.

Tjugoandra Maj

Solen steker över förorten Tumbo. Josefine är hos oss över helgen. Alltid roligt med besök.
Bara för att underhålla tröttheten jobbade jag ett pass övertid igår. Inom kort kommer jag att slippa dessa tidiga morgnar. Ska ansvara för ett annat arbetsområde. Ska bli skönt.
-
Snart ska vi hämta Rebecca och sedan åka till Hallstahammar och hämta deras soffa. Dragkrok har jag, och dom bjuder på lånesläp. Lena stannar hemma och ska så en massa fröer. Missy får också stanna hemma.

Måndag den 16 maj

Ny jobbarvecka. Veckosluten går fort. Igår var jag och kollade på Rebbe och Görans lägenhet i E-tuna. Det kommer att bli jättebra när allt kommer på plats. Roligt att ha dom i stan. Träffade också Lovisa och Josse som båda var där plus Anja. Lena var hemma och städade.
-
Och hockey-VM slutade i moll. Skamligt dåligt av Tre kronor. Kul för Suomi.

En fixardag

Inte så skönt väder idag. Vi fixar lite småsaker inne. Jag känner mig lite trött och håglös. Vet inte riktigt varför. Delvis p.g.a mina tidiga mornar, kanske. Det är väl bara att bryta ihop och komma igen!?

Ett kort inlägg

Söndag och strålande väder. Lena påtar i våra rabatter. Hon är duktig på det. Jag har gjort några nya kanter runt ett par rabatter. Jag har dåligt med energi på helgerna. En massa sömn som behöver tas igen. Men det blir snart bättre. Måste börja motionera lite och få upp flåset.
-
Nu ska jag grilla varsin köttbit och äta lite sallad till det. Ingen dryck? jo för fan. Ett par öl ska väl få plats. Ha en fortsatt skön söndag.
-
Åh Djurgården vann äntligen igår. Det behövde vi, järnkaminer.

Våren har tagit ledigt

Usch, riktigt kallt i morse. Is på bilrutan klockan 04.15. Mycket jobb, dagarna springer iväg. Idag kom jag på kl 13.00 att jag inte haft lunch. Slutar ju kl 13.30. Bättre så än att rulla tummarna.
-
Somnar vid TV´n varje kväll. Vissa eftermiddagar måste jag lägga mig några timmar. Fan, gubben börjar bli gammal.

Bloggtorka råder

Ska försöka få ihop några rader, dagen till ära. Valborg och 1 maj passerade under lugna former.
-
Nu har jag saknat min mamma i drygt fyra månader. Saknar alla telefonsamtal vi hade när hon bodde på Gotland. Vi pratade i timmar flera gånger i veckan. Hon var ju så aktiv och hade så många vänner där. Som tur är finns alla minnen kvar för alltid.
-
Det är tuffa tider för oss Djurgårdare just nu. Men vi kastar aldrig in handduken.

RSS 2.0