Sommarpresent

Idag fick vi en jättefin sommarpresent på jobbet. Vad vi fick? Ja gissa det du!
Bara 7 veckor kvar att jobba innan semesterveckan. Ska tydligen bli en ganska regnig Juli månad. Vi får se. Dom, SMHI, har haft fel förr.

Grattis

Idag säger vi stort grattis till barnbarnet Jonathan som fyller 6 år. Hoppas Du fått många paket och en stor tårtbit idag.

Lite nytt

Idag var vi till Tumbo Möbler och kollade. Där har dom mycket fina grejer. Vi köpte en del saker som vi behöver.
Bara fina grejer.
Fick ett bra erbjudande om en bra markis för altanen idag. Tyvärr var inte färgen så passande. Inte heller bredden.
Annars ett jäkligt bra pris. Men den gick bort. Snart dags att sova. Plikten kallar om några timmar.

Ny solig arbetsvecka

Första arbetsdagen denna vecka avklarad. Hoppade ur sängen som en fjäder klockan halv fyra. Vi är ju lovade högsommarvärme denna vecka. Hoppas dom har rätt.
-
Det börjar märkas att semesterperioden drar igång på jobbet. Men vi har mycket att göra hela sommaren.
Nej nu ska vi en snabb sväng till metropolen Torshälla.

Söndag 26 juni

En härlig solig morgon. Allt växer så det knakar efter allt regn som fallit senaste veckan. Vi har ett parti på tomten som just nu ligger i träda. Ser för jävligt ut. Men vi ska jordfräsa och så lite senare.
-
Får se vad som händer på bloggfronten. Den kan ju ta semester kanske?

Dagen efter men ändå inte.........

Det var en lugn afton igår. Pratade i telefon med mina "utländska" döttrar, Sandra och Lovisa.
Allt var bara bra i London respektive Bryssel. Det är skönt så.

Midsommarafton 2011

God morgon alla bloggläsare. Här i Tumbo är vi alldeles redo för en lugn midsommarafton. Hoppas vädret blir skapligt. Lena och jag ska softa oss igenom denna dag. Lite god mat och dryck blir det förstås.
-
Har sovit 11 timmar! inatt så jag känner mig rejält utvilad. Sov skönt efter Djurgårdens tredje raka seger. Vi är på gång nu.
-
Nu ska vi snart åka till ICA Maxi och komplettera lite i kyl och frys.

DIF har vaknat

Att vara Djurgårdare är en prövning. Men ränderna går aldrig ur. Nu tror jag vi är på väg uppåt. En svår bortamatch mot Örebro väntar nu på torsdag.
-
En av nackdelarna med mina tidiga morgnar är att jag inte orkar göra något i veckorna, när jag kommit hem. Har lite dåligt samvete att Lena får sköta trädgården själv.

Midsommarveckan

Efter den här veckan går vi mot mörkare tider. Tänk vilken lång sommar vi har i Sverige. Långt till semestern. Lena ska ha dom 3 första veckorna i Juli. Jag får vänta till vecka 33 innan jag får min vecka. Vad vi ska göra den veckan har jag inte en aning om. Men något miljöombyte ska vi göra. Vi kanske ska vara superduktiga och tälta en vecka!?

Söndag 19 juni

Helgvilan snart slut. Jobbade ett pass övertid igår. Kan nästan säga, som vanligt. Men vi kommer att ha massor att göra i framtiden. Känns bra.
-
4 dagar att jobba denna vecka. På torsdag ska vi grilla på lunchen. Kan bli en trevlig avslutning på dagen innan midsommar. Nej nu dags för duschen och sedan sängen. Klockan ringer tidigt.

Jag skriver vad jag vill

Då var det fredag igen. Veckorna går så fort så jag glömde fira mitt första rökfria år, den 8 juni. Så jävla duktig. Idag var det ännu en bra dag på jobbet. Extra bra efter lunch när chefen ville prata med mig. Fick skriva på ett nytt anställningsavtal. Fast anställd från den 1 september. Dom vill ju ha kompetent personal!!
Känns jäkligt bra. Fan vad duktig jag är.

En bra dag

Måndagar är inte alltid bara pest. En bra dag på jobbet och på eftermiddagen kom Josefine, Rebecca och Lovisa till oss. Dom hade med sig gott fikabröd och godis. Men det bästa var naturligtvis att träffa dom.
-
Nu är Lena ute och vattnar och jag lagar mat. Inget avancerat idag, korv och makaroner. Duger åt oss.

Ledig dag? Nej

Har jobbat 7 1/2 timme övertid idag. Allt för att kommande vecka ska bli någorlunda dräglig. När jag kom hem var Mattias, Angelica och barnbarnen här. Roligt att träffa dom. Var länge sedan. Dom tog hem sin takbox härifrån inför semestern.
Semester ja. Vet inte när jag ska vara ledig. Gotland kan vi glömma. Där verkar det vara fullbokat hela sommaren.

Grattis Rebecca

Stort GRATTIS på Din födelsedag idag. Får se vilken dag vi ska uppvakta Dig i helgen.

Fick besök på eftermiddagen

av Rebecca och Göran. Trevligt. Vi lapade sol och snackade skit. Sen grillade vi kött och åt det till färsk potatis, tzatziki och en god sallad med bl.a färsk vitkål. Alla var artiga och tyckte det var gott.
-
Mattias; man får äta färsk potatis innan midsommar!
-
Idag fick vi äntligen ännu en rabatt. Den nittonde tror jag att det är. Mindre gräs att klippa!

Vart tog alla lediga dagar vägen?

Fasen vad fort dom här lediga dagarna har gått. Men skönt att ladda batterierna. Igår var jag en tur till Uppsala och hämtade Lena. Vi var förbi Viola och Berra och tog en fika.
Idag blir det väl lite trädgårdsarbete kan jag tro.

Högsommar

Vaknade tidigt i morse. Bara katten och jag hemma. Käkade frukost på altanen och läste E-K. Nu är det hela +30,4 i skuggan.
Ska åka till ICA Maxi och handla lite. Lena kom fram efter mycket tågstrul. Först en lång försening och sedan lång väntan i Sala på ersättningsbuss. SJ strular året runt. Är det inte snö så är det ngt annat.

Vilken skön sommardag

Varmt så det räcker. Lena gör sig klar för Uppsalatrippen. Jag ska klippa mig ikväll och sedan titta på EM-kvalet mot Moldavien.
Förlåt Rebecca att jag var så trött i telefon igår!

Långledigt

Har precis ätit grillad korv med bröd. En riktig festmåltid, eller hur?
Nu är jag ledig i 4 dagar. Ska bli skönt. Lena åker till Uppsala i morgon e.m. Hon ska fira en gammal tjejkompis som fyller 50 år. Jag åker på söndag och hämtar hem Lena.

RSS 2.0