Eftermiddag med fotboll

Jag börjar väl lite smått att inse att även Stålmannen måste slappa ibland! Vi har ätit en god pastarätt och jag är inne i min andra fotbollsmatch för dagen. 
 
Cupfinal på ett fullsatt Wembley mellan Bradford (div 4) och Swansea från högsta ligan. Detta kan fan bara hända i    
England. Där är fotboll religion! 
En svensk cupfinal lockar väl dom närmast sörjande.
 
Jag skulle kunna tänka mig att bo i England en tid. På någon liten ort med fotbollslag. Sitta på lokala puben söndag-fredag och prata skit med gubbarna. Gå på veckans match på lördagen. 
 
Aj fan, nu vaknade jag just i min pensionärsdröm!

17 februari

Tog lite sovmorgon idag. Trots Fia´s ihärdiga försök före halv 5 i morse. Hon och katten är lika programmerade som jag. 
 
Igår tittade jag på TV när mitt kära DIF krossade Karlskoga borta med 4-0. Före matchen åt Lena och jag en utsökt måltid, som vi nästan glömt bort ett tag.
Piccata säger dom i Italien. Vi har provat ett antal gånger med fisk och det är så himla gott. Ostpanering istf den vanliga med ströbröd t.ex. En del kan säkert misslyckas med detta också, men den igår blev som om mr Perfecto hade gjort den! Det om detta.
 
Idag ska jag fortsätta snickra och dona lite uppe i hallen. Med lagom långa steg och några kafferaster!
 
Njut av den lediga sondagen!

Tillbaka i Sörmland

Många mil och timmar i bilen blev det. Jag körde hela vägen, dit och hem. 112 mil blev det. Det var en riktigt bra resa. Kom ner på e.m i torsdags. Besökte en av fabrikerna i Kristianstad. Träffade lite bekanta ansikten och kikade lite på deras produktion. Alltid nyttigt att få nya intryck och andra referenspunkter.
 
Sen åkte vi ut till Byakrogen i Österslöv utanför Kristianstad. Där bodde Fredrik och jag. På fredagen kom resten av deltagarna och vi hade första mötet. Men. torsdagskvällen hängde vi med Morgan, vår chef, som var där nere i annat möte, på O'Leary's och käkade, drack öl och kollade en skitmatch i hockey. Morgan, Starka, bjöd på mat och dryck. Efter detta tog Olsson och jag taxi ut till Byakrogen. Tog ett par öl där sedan sovdags.
 
Mötet på fredagsförmiddagen var riktigt intressant och givande. Vi är 15 personer från olika delar av företaget som handplockats till denna grupp. Vi kallas Förändringsledare. Positiva människor som inte ser hinder utan Istället möjligheter.
 
Jag är inte stöddig men lite stolt och glad att vara en i den gruppen. Ska bli riktigt roligt och utmanande att vara med och påverka den processen. 
 
I början på april ska vi träffas igen. Den gången utanför Lund.
.

Kristianstad t.o.r

Jag och en kollega ska ner till Skåne för ett möte. Vi åker idag. Ska titta lite på produktionen där nere innan vi checkar in vårt boende.
 
Ikväll blir det ett par öl, hockey på Tv och en jävla massa tugg!
 
Möte i morgon f.m. Lunch och sen hem till civilisationen. Ja, jag ska köra försiktigt!

Söndag 10 februari

 
Förkylningen är på rätt väg. Känner mig tillräckligt frisk för att jobba i morgon. Har snickrat på nya räcket uppe i hallen. 
Sovmorgon är inte att tänka på om Fia får bestämma.
 
 
 
 
Nu ska jag titta på ett par matcher från England. Hinner lagom äta lite mat före "drömmatchen" mellan Man U och Everton. 
 
Ha en härlig vecka!

Droppande kran

Känner mig lite hängig. Är inte ofta förkyld, men nu har det blivit min otur. Inte så konstigt egentligen eftersom var och varannan människa går omkring och hostar och snörvlar.
 
Men vitlök o honung ska hjälpa mig att bli frisk. 
 
Idag ska jag snickra det jag orkar samt avnjuta några matcher från England. Slit och släp!
 
 

Så förbannat ont

Väntar på att klockan ska bli 04.30, så jag kan ta mig ur sängen. Fick så jäkla ont i vänstra låret igår. Förmodligen en sträckning efter allt springande upp och ner  i en spiraltrappa på min avdelning.
 
Haft svårt att hitta någon bra sovställning inatt. Har smörjt in låret med Tiger balsam. Jag ska bita ihop och jobba idag. Ja jag vet att ingen tackar mig, men det är jag. Gillar att jobba och har hög smärttröskel.
 
Det går väl över. Finns människor som lever med ständig smärta. 
 
Snart dags för kaffe o macka. Yes!,

Sunday i Tumbo

 Idag kopplar jag av med lite finsnickeri. Det är bland det roligaste som finns. Håller på med ett nytt räcke i övre hallen. 
 
I morse var jag och handlade lite och tvättade bilen. Den Djurgårdsblå får inte vara skitig för långe.
 
Lena sitter i köket och borstar lilla Fia. Det gillar dom. Solen skiner! Bara så ni vet. Hejdå!
 

Sovmorgon! vafan är det?

Våran lilla Fia tyckte "husse" skulle upp som en vanlig arbetsdag i morse. Bara att kliva upp strax före 04.30.
 
 
Så nu är det väl snart dags för frukost igen. Igårkväll var ett gäng på 25 pers från jobbet på "stormatch" i Arboga. Jag hoppade över det, trots trevligheten att träffas utanför jobbet. Dom skulle intaga en buffé samt lite drycker i en av logerna. Och huvudnumret var IFK Arboga vs Kumla! Säkert en riktig jäkla rysare i ngn lägre hockeydivision.
 
Själv kom jag hem lagom till andra perioden av Djurgården - Mora på TV. Samtidigt pratade jag med Sandra i telefon drygt en timme. Blir lite för sällan men både Sandra och jag har långa arbetsdagar.
 
Nästa vecka ska jag dock kosta på mig en riktig lyx. Vara ledig hela onsdagen. Nu mäste jag till köket och göra mig en äggröra. Vi hörs.......
 
 

RSS 2.0