Onsdag 30 mars

Mitt i veckan. Går bra att jobba 05-13.30. Ett jobb för en järnkamin. I måndags var Rebecca och Lovisa här. Vi åt lite mat när Lena kom hem. Till fikat hade Lovisa bakat en ljuvlig tårta/kaka med bl.a schweizernöt. Himmelskt god!
-
Och så fick jag ett presentkort av mina fina töser. Idag har jag varit och klippt mitt snabbväxande hår. Provade ett för mig nytt ställe i Torshälla. Helt OK och kostade bara 180:- Brukar kosta 300:- på andra ställen. Behöver bara göra en fettsugning så är jag redo för våren!! Hej då......

Blåsig söndag med sommartid

Det gäller att hålla i hatten i marsvindarna. Inte mycket snö kvar nu. Skönt. Igår var vi och storhandlade (med våra mått mätt). Egentligen en värdelös tidpunkt när alla fått lön, men skönt att ladda kyl och frys.
-
Det var en stor tillfredsställelse att få en riktig lön igen.
-
I veckan kommer Lovisa och Rebecca hit någon eftermiddag. Dom vill uppvakta sin gamla pappa. Snällt men inte nödvändigt.

Härligt väder

En solig och skön tisdag är snart avverkad. Började klockan 05.00 i morse och skall så göra tillsvidare. Ganska skönt att sluta 13.30. Inte lika skönt när klockan ringer 03.30.
-
Idag var det 13 grader varmt när jag åkte hem. Kan vi hoppas att våren är på väg?

Söndag 20 mars

Veckosluten går snabbt förbi. I fredagskväll var jag helt utslagen. Började ju kl 05.00 och blev kvar till 15.00. På kvällen när vi ätit var det helt omöjligt att hålla ögonen öppna. Jag gav upp och gick i säng klockan 20! Trevligt fredagssällskap.
-
Har precis tagit en promenad i det vackra vädret. Usch vilken usel kondition jag har. Måste ta tag i detta snarast.
Ikväll blir det spännande med sjunde och avgörande match i hockey mot Luleå. Tror (och hoppas) att DIF går vidare.
Mycket tugg på jobbet just nu under slutspelet.
-
Pratade länge med Sandra igår. Vilken härlig resa hon och Sean ska göra. Ingen "Svenssonsemester" direkt.
Två veckor i Nicaragua låter spännande.

Inte sovmorgon

I morgon ska jag avsluta veckan med sovmorgon. Behöver inte gå upp förrän kl 03.30. Jobbar 05.00-13.30. Får väl sova ett par timmar när jag kommer hem. Ska titta på Lyxfällan, sen ramla i säng.

Grattis Lovisa

Stort grattis till Dig, Lovisa som körde upp för körkort idag och klarade det med bravur. Jättebra gjort. Inte så länge sen vi körde första gången. Snabbt och bra jobbat!

En söndag i mitten av mars

Jobbade ett pass igår, 06 - 12.30. Rätt skönt att jobba med ett litet gäng. I morse var det skönt att få sova ut. Men helgen blir kort när man jobbar över. Men viktigt att komma ifatt ekonomiskt. I min ålder vill man ju hjälpa sina barn och inte tvärtom. Men mina barn har varit så förstående och hjälpsamma under den här tuffa perioden. Kan inte nog tacka Er för det.

Grattis Josefine

Idag säger vi stort grattis till vår älskade Josefine som fyller år. Jag kan inte komma på någon med så stort hjärta som Du. Du är så omtänksam och godhjärtad.
-
Här hemma är vi mätta och utslagna efter att ha delat på en grillad kyckling. I morgon väntar ett pass övertid. Börjar klockan 06.00. Men på söndag ska jag softa.

Nio månader

Idag har jag varit fri från cigaretter i 9 månader. Utan problem. En typisk Djurgårdare som klarar det.
Under den tiden har jag fått 12 000:- drygt att använda till viktigare saker. Bravo CH!
-
På jobbet bjöds det på semlor. Himmelskt goda och nyttiga.

Övningskörning

Jag, den flitiga bloggaren, har vaknat igen. Den här helgen är Lovisa hos oss. Igår åt vi gott och slappade sedan vid TV´n hela kvällen. Tittade dock inte på sömnpillret Melodifestivalen. Ett riktigt skräpprogram.
-
Nu är vi nyss hemkomna från landsvägskörning. Vi var till Dingtuna och vände. Lovisa körde bra. Nu ska jag fixa till en pastarätt.

Mars månad, dag 1

Vafan ska jag skriva om? Från idag är jag anställd av Starka AB. Det känns väldigt bra. I höstas var jag nästan färdig att ge upp ett nytt jobb, men allting ordnar sig. Jag har alltid haft svårt för att bekymra mig. Allt löser sig, har jag resonerat. Men det gör det ganska ofta.
-
Lena´s influensa håller i sig. Konstigt nog har jag klarat mig, peppar peppar. Barnsjukdomar!?
-
Idag fick jag en delikat fråga; skulle Du kunna tänka dig att börja 05.00? 05.00-13.45 blir det i så fall. Kan nog tänka mig det. Vi får se.
Nu måste jag fixa mat. Kocken är ju sjuk.

RSS 2.0