Lördag 25 februari

Helt snöfritt hos oss. Skönt, men vi får nog några flingor till innan våren tar över. Idag ska jag slipa och måla lite uppe i hallen. Måste få det klart innan båtsäsongen är här.

Pratade med Lovisa nyss. Allt var bra i Brüssel. Det är bra det. Kul att barnen vågar satsa på livet utanför Sverige. Bara lite svårt att träffas så mycket som jag skulle vilja.

Nu ska jag försöka få igång lite som kan klassas som arbete. Vi hörs..

Kort arbetsdag blev det.....

Började jobba klockan 06 i morse. Nästan som vanligt. Blev dock en kort arbetsdag för oss alla. Grävarbete pågår hos oss för utbyggnad av kontor, matsal m.m.
*
En grävmaskin slet av en matarkabel (10 000V). En jävla tur att ingen kom till skada. Ritningarna stämde inte!!
Skulle ta minst 4 timmar att laga, så vi fick åka hem i 10-tiden. Nya friska tag i morgon, förhoppningsvis.
Ovant att komma hem när det är ljust.

En vecka har gått

Söndag igen. Ledigheten har varit/är skön. Lena småpysslar inför "vårsådden" och jag har småfixat lite inomhus. Nu snurrar nya plattan med Thåström i bakgrunden, "Beväpna dig med vingar". Jag gillar det jag hör.



Thåström är den enda svenska artist som är värd mina pengar för en CD. Han är så jäkla unik så orden räcker inte.

Oj vad jag längtar till konserten i mars, när vi ska se han uppträda i Lokomotivet i Eskilstuna.

Nu ska jag lyssna och jobba vidare. Ha det bra....

Sovmorgon den 11 februari

Sov till klockan var nästan 07 idag. Ganska skönt för en gångs skull.

Lite lagom vinter idag. Vad som nu är lagom i mellanmjölkens land? Igår jobbade jag ute hela dagen och det knarrade ordentligt under kängorna. Men jag har väldigt bra arbetskläder på Starka, så det finns egentligen inget dåligt väder.

Nu är det dags för mig att gå ut och jobba lite i Lena´s "greenroom". Ska fixa lite belysning inför odlingssäsongen.
Vi hörs nästa gång jag har nåt viktigt att säga!?


Jobba, jobba

Jag jobbar åt helvete för långa dagar. Började kl 04.30 i morse och slutade redan kl 16.30. Men jag gillar att jobba. Känner sällan någon trötthet. Inte förrän vi ätit hemma och jag intar fåtöljen framför TV´n. Då jäklar sover jag gott.

Nu är det hög tid att sova i sängen. I helgen måste jag ringa runt till mina barn. Veckorna går så fort, hinner bara tänka tanken. Sov gott!


Vintersöndag den 5 februari 2012

Sovmorgon idag. Vaknade först kl 06. Vilken jäkla lyx! Men jag är/har blivit morgonmänniska. Timmarna av sömn vid TV´n ska inte underskattas.
Får väl skänka en tanke till SVT nu när spektaklet har börjat. Ja, programmet som många "aldrig tittar på" men ändå har full koll. Svenska melodifestivalen. Jag tänkte titta igår en stund, när orginalet Thorsten Flinck skulle vara med. Men jag somnade efter 2 låtar tror jag.

Har tänt i pannan och ska snart ut och flanera. Så här brukar det se ut vid ICA Maxi en lördag eller söndagmorgon när jag kommer dit.



Öppnar klockan 07 varje dag! Inget överdrivet alls. Men stänger ju redan kl 23.00 istället. Hur fan kunde vi överleva när affärerna stängde senast kl 15 på lördagarna och sedan hade stängt hela söndagen?

Vi har tur som har nära till Västerås. Om kaffet är slut så öppnar ICA Maxi vid Hälla redan klockan 06 varje morgon. Men annars finns ju räddaren i nöden, Statoil som har öppet dygnet runt. Dom är ju dessutom kända för sina låga priser på livsmedel. (obs! ironi)

Nä, det var bättre förr! Den här bilden gillar jag. Jag gillar många bilder. Saknar många bilder.



Min fina pappa och min lilla Mattias på Gotland i slutet av 70-talet.

I´m alive!

God morgon lördag. Det har varit skralt med mitt bloggande senaste veckan. Blir lite tjatigt att skriva om att jag jobbar (lite för mycket), äter och sover framför TV´n. Men annars är det bra. Lite vinter har vi fått. -21°C när jag vi gick till sängs. Samma temp när jag vaknade tidigt i morse.
Idag ska jag bygga lite uppe i hallen, tror jag. Lena målar om en byrå. F.d "fulfuru" ska bli vit. Ovanligt!?
Lena är duktig på att måla. Hon gillar det. Efter det ska nog garderobsdörrarna nere i sovrummet få sig en omgång från färgburken. Jag gissar på en ljus kulör.
Ojdå, nu är det bara -19,1°C ute. Bäst att åka till affären innan det blir takdropp. Ha nu en vilsam lördag/söndag.
Vi höres........

RSS 2.0