Vårt nya databord

Vi köpte nyligen nya sängar och matbord plus stolar på Tumbo Möbler. Så här ser köksmöblerna ut. Min bloggfrukost i morse på bild. Lena och jag är helnöjda med nya bordet och stolarna.


Ständigt på turné

Rubriken ljuger givetvis. Men i går eftermiddag åkte jag till Mattias med familj i Katrineholm. Lena fick roa "tjejkompisarna" från Uppsala utan min hjälp.
-
Hos Mattias, Angelica och barnen var det himla trevligt. Kall öl, solig balkong, jättegod mat och trevligt sällskap. Fick sova i Jonathan´s säng. Vaknade tidigt som jag brukar på lördagar. Idag kl 06.30. En jobbarkompis som glömt koden till larmet ringde.
Tilde vaknade strax efter mig så vi fick en pratstund i soffan innan resten av familjen vaknade. Sen gick Tilde, Jonathan och jag till den lokala bagaren(=Coop Nära) och köpte lite färskt bröd. En lite längre frukost tycker jag definitivt är kvalitetstid. Runt klockan 14 åkte jag hem till Tumbo. Precis lagom för att träffa besökarna och äta lite Jansson innan dom åkte hem till Uppsala.
-
Tack Mattias, Angelica, Tilde och Jonathan! You make my day!!

Vafan nu då?

Det regnar men bloggtorka råder. Men några rader ska jag väl få ihop. Josefine håller till i köket och ska bjuda Lena och mig på middag. Det kommer nog att räcka till Josse också. Lena ligger och tittar på TV och jag sliter med datorn. Bra arbetsfördelning!
-
Josefine har varit med en kompis och hennes barn på Parken Zoo today. Det hade varit great.
-
Igår var vi till en förort till Tumbo, Katrineholm och gratulerade Jonathan och Tilde. Det var också jättegott och jättetrevligt. Tack för allt gott.
-
Nej nu ska jag surfa runt lite innan maten. Bye, bye.....

Grattis Tilde

Stort grattis på Din 8-årsdag, Tilde. Vi kommer och gratulerar efter jobbet i morgon eftermiddag.
Hoppas du haft en jätterolig födelsedag.

Josse och jag fixade lite

Idag var vi, Lena, Josefine och jag, till Ikea i Västerås och handlade. Avslutade besöket med en laxrätt i restaurangen. Vi kom iväg lite sent för Josse träffade en kompis i E-tuna några timmar.
-
Ikväll gav vi oss på vår fula markis. Lite fantasi, envishet och kreativt tänkande löste problemet.
någon timme senare;

Vart har respekten för andra tagit vägen?

Vaknade tidigt och läste lite nyheter på nätet. Svart rubrik, 12 årig flicka våldtagen i centrala Stockholm. Stackars flicka och hennes anhöriga. Hur ska hon kunna läka till en frisk, sund och hoppfull individ? Kan hon lita på en främling?
-
När jag var liten och började läsa tidningen var det ju en stor nyhet vid t.ex ett mord som begåtts. Idag blir vi ständigt matade med dylika saker. En liten notis. En axelryckning, "det är för jävligt".
-
Varför måste parkbänkar låsas fast med kraftiga kättingar vid stadens torg? En olåst, eller låst, cykel är allmän egendom? Varför är det idag så svårt att skilja på ditt och mitt?
-
En del tycker, det är samhällets fel. I helvete säger jag. Det är vi som är samhället. Synd att vi människor är så jäkla svaga och hjälplösa i jämförelse med t. ex djurriket.

Fredagsmys

Här sitter jag i min kära fåtölj och är mätt och nöjd. Har druckit lite rödvin till maten. Det var great! Lena ligger i sin soffa och är lika mätt. Hon har bara druckit bubbelvatten.
Bara massa skit på TV på sommaren.
Bonden jag hjälpte "rädda kossan" igår verkar vara en snål jäkel. Ingen fet check i brevlådan!
Till Erja; i morgon ska jag skriva en beskrivning hur Du kommenterar på bloggen!!!

I was a cowboy

Var nyss ner till ICA och köpte GOFIKA. På vägen dit upptäckte jag en ko som var på fel sida stängslet till hagen. Efter lite research så kunde jag larma markägaren och djurägaren. Folk kör ju som biltjuvar på den sträckan så nu känns det som jag gjort mig förtjänt av lite gofika. Det var allt från mr Perfect, som Lena kallar mig.

Damernas

Ska titta på Sverige-Japan i VM. Det är ju semifinal så det kan bli kul.
Har börjat 07 idag också. Likadant i morgon. Jäkligt skönt.
Lena har målat väggarna en andra gång idag. Det blir väl min tur att tapetsera och lägga in golvet endera dagen.

Sovmorgon

Idag kunde jag lyxa till det och sova ända till 05.30. Fasen vad skönt det var att börja kl 07. Det blir så i morgon också.
Lena har varit duktig och målat väggarna i sovrummet idag. En omgång till med rollern i morgon.
Lite regn har vi fått idag. Skönt att slippa vattna, tycker Lena.

Ny vecka, nya insatser

Måndagen avklarad på jobbet. Lite lugnare nu. Många har semester. Lena och jag kämpar vidare med vårt nya sovrum. Blir fint som sjutton, tycker vi.
-
Läste nyss Rebeccas blogg. Sjyssta kollegor som inte kan hjälpa till med en kvart, för att hon skulle hinna med tåget.
Liten stad, små trånga människor.
-
Har mina tankar på Gotland och Mattias. Jävla otur Du hade min son. Foten i paket är ingen höjdare. Speciellt inte på semestern. Som plåster på frakturen ska vi spöa Helsingborg ikväll!!

Här ska målas

Vårt lördagsnöje idag består av bl.a sprutmåla taket i ett rum. Får se hur det sprutar och slutar!
Lena röjer i rabatterna. Vi har så mycket "högvuxna" växter i år. Arbetstempraturen ligger på +27. Skönt att slippa fleecetröjan.
-
Går målningen åt helvete övergår vi till en box rött istället! Have a nice day..

Söndagsarbete

Lite lagom mulet väder som genererar lite jobb inomhus. Vi håller på med vårt gästrum som ska bli vårt sovrum. Sen får gästerna sova däruppe i vårt "gamla sovrum". Jag målar taket en gång idag. Fulfuru som blir vitt. En fondvägg ska det bli. Resten av väggarna ska vi måla. När vi ändå håller på, byter vi golv också.
Det finns alltid något att göra när man har hus. Det är bara plånboken och arbetslusten som sätter gränserna.
-
Lite före- och efterbilder kommer framöver. Brukar ju uppskattas. Ha det gott i vilstolarna!

RSS 2.0