Idag går min blogg i "graven"

Nu har jag fått min dos av bloggande. Finner inte längre någon mening att skriva i detta forum. Några läsare har jag haft, men Ni får nog dagarna att gå ändå!
 
Morsning och good bye!

Ensam är stark?

Det finns väl ett ordspråk som säger detta.
 
Jag vill egentligen inte veta hur många timmar jag jobbat med båten. Hur många gånger jag åkt mellan huset och hamnen. Vad har allt kostat? Hur mycket "misshandlar" jag min kropp med för lite sömn? Då är frågan som följer, är det värt detta?
 
Den här resan har inte gått spikrakt. Ska gudarna veta. Min senaste "upplevelse" var att tömma hela dieseltanken. Jag vet hur det är att pumpa ur 300 l diesel. Jag vet att det blev 47 gånger som jag fick tömma över från pump till 20-litersdunkar. Jag vet också vad slitsamt det är att bära dom fulla dunkarna från bryggan till bilen. 
Men tanken är tom och snart rengjord från vatten och andra föroreningar. 
Jag vet att en massa skitjobb är dom viktiga. Sånt som kanske inte glänser utåt, men en förklaring till att saker funkar.
 
Igår kväll hjälpte jag Tauno med lite vassröjning, med lie, vid bryggorna. Några stackars båtägare hade svårt att hitta sina platser! Jäkla amatörer. Jag använde en liten plastjolle. Då när jag rodde förbi våran träbåt blev jag bara mer övertygad om hur vacker den är i sina linjer. En riktigt fin träbåt blir det. Några turer på Mälaren blir det innan sommaren är över. Hösten kanske blir fin!?
 
Idag ska jag hjälpa Josefine med flytt. Det blir roligt att göra något annat en stund. Strax efter 8 åker Rebecca och jag mot Lidingö.
 
Ha en redig onsdag, gott folk!

RSS 2.0