Tunavallen igår.

Nja, kanske inte den bästa bild som tagits? Ser ut som jag skannat från en gammal Rekordmagasinet. Skit samma. Uva, Oliver, Mattias och jag intog alltså Tunavallen igår kväll. Skönt väder och runt 4 000 åskådare.
En "skojmatch" först mellan ett stadslag och gamla DIF-spelare. Kul att se.
Jag blir dock förbannad över dessa nya planer med konstgräs. Visst, på vintern och tidig vår. Jättebra, men att fotboll ska spelas på naturgräs borde varit inskrivet i svensk grundlag! Ska nog starta ett parti som tar tag i denna viktiga fråga! Tumbopartiet. "Vi som gillar naturliga underlag".
Synd att man inte kan ackumulera värmen just nu. Vore gött att ta av i vinter. Försökte inte smita från matchrapporteringen! Dom spanska ligafemmorna RCD Mallorca, vann över DIF med 2-1. Alla mål gjorda efter paus. Syndes skillnad på bolltempo och teknik. Lite småfjuttigt spel av Djurgården, men det är på söndag det gäller att ta fram det vinnande spelet. Hemma på Borgen mot skitlaget från Kalmar. Spöa dom Tack!
Nu är klockan snart 08.00. Hög tid att stämpla in på bygget. Snart frukost. Skit inte ner er i värmen!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Det var inte fullt lika bra drag igår på Tunavallen, som det var när jag, Sandra och Angelica var på Idrottsparken och kollade på IFK Norrköping - D.I.F.



Kommer ni ihåg "Vifta på svansen, råttjävel!!!"

Riktigt bra (Sandra såg ut att njuta iaf)



Men det var kul att kolla igår, det blir för sällan nuförtiden.

2010-07-13 @ 22:58:52
Postat av: Piné

Nästa år ska det bli andra bullar. Matcher ute i Europa. DIF ska bli nya "Barca". Vi såg grunden byggas i Eskilstuna!?

2010-07-14 @ 07:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0